Badkamer

Dit project betreft een volledige renovatie van de badkamer, waarbij de ruimte volledig is gestript, nieuwe isolatie is aangebracht. Naast het metselwerk en tegelzetten heb ik ook de technische installatie verzorgd, evenals  de montage van het sanitair.

Schuur/overkapping

Aan de Lage Egge in Tuk heb ik een stijlvolle schuur/overkapping gebouwd. Helemaal naar eigen ontwerp en naar wens van de klant. Door gebruik te maken van massieve houten balken, heeft het geheel een robuuste landelijke uitstraling gekregen.
Het overkapte deel is een heerlijke buiten relax ruimte met buitenkeuken en de afsluitbare schuur is ruim genoeg voor opslag van stoelen en ander tuinbenodigdheden.

Trappen

In samenspraak met de klant wordt bepaald wat voor trap het beste past. Hier zijn een aantal punten van belang, zoals opgang, breedte, houtsoort, vormgeving en hoe e.e.a past in de ruimte, ...enz.

Vervolgens wordt er op locatie ingemeten, waarna ik de voorbereidende werkzaamheden in de werkplaats doe. Ter plekke wordt de trap gemonteerd en “kraakvrij”opgeleverd.

CONTACT

Eddie Blum
06 - 13907980
eddie.blum@gmail.com